Vissza lehet lépni az oktv jelentkezéstől, ha 1 hét múlva lesz kB?
Figyelt kérdés
Nem nagyon készültem rá, és nem akarok beegni, hogy buta vagyok. Tanultam minden egyes dolgozata, de ismételni nem nagyon ismételtem mostanában. Szerintetek melyik a házban, ha elmegyek, de rossz vagy ha be se megyek? Vagy egyáltalán nem számít? Kétségbe vagyok esve.... Bioszról lenne szó.2017. nov. 13. 19:52
1/2 anonim válasza:
Menj és próbáld meg, nincs vesztenivalód.
Ha mindenképp kihagyod a tanárnak azért illik szólni, hogy mégse mész, ne várjanak, de valószínűleg ő is arra biztatna, hogy próbáld meg. Ha szimplán fogod magad és nem mész az gázabb, mintha rosszul sikerül. Komolyabb következménye nincs igazából, ha rosszul sikerül vagy el se mész rá, de ha nem szólsz előre hogy kihagyod akkor a biosz tanár szerintem csalódna benned.
2/2 anonim válasza:
Szerintem menj el nem kötelező 4 órán át írnod ki is jöhetsz előbb ha akarsz.Ha te mész egyedül a sulidból akkor mindenképp bemennék vagy előre szólnék,hogy a tanároknak ne úgy készüljenek hogy bent maradnak veled sokáig.Ha úgy döntessz megírod akkor sok sikert,én is ezt írom csütörtökön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!