Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi idős korig lehet...

Mennyi idős korig lehet nappali tagozatra járni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 11:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok és elvégeztem az érettségit, most járok jogi asszisztens szakra amit június 16-án végzek el és ezt nappalin járom, jár havonta a családi pótlék és az árvasági ellátás. De mivel június végén ez megszűnik, mert elvégzem a sulit érdeklődni szerettem volna, hogy van-e még lehetőségem tovább tanulni szintén nappalin, hogy járjon havonta a pénz még tovább.
2010. máj. 31. 12:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Kajak nem értem miről beszélsz.

12-t finanszíroz az állam. Ha jársz 12 félévet, meg egy passzívat, akkor nyilván nem kell fizetned.

Ha 12 félévet jársz és kettő passzív, akkor sem kell fizetned.

De ha 13 félévet töltesz azért, mert csúszol, akkor igenis fizetni kell.

2010. máj. 31. 12:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Szóval :D

csúsztam 3 félévet, meg közbe volt egy passzív. Azaz most aktívon a 13-at töltöm, most végzek. Nálunk (TTK) 13 aktív félévet fizetnek, pont belefértem.

2010. máj. 31. 12:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Érdekes:) Akkor azt már nem az állam, hanem a suli támogatja. Mint az orvosin. Ott is úgy tudom 12-t az állam, +2-t a suli finanszíroz.
2010. máj. 31. 12:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ha ez a jogi asszisztens diplomának számít, és végzel is, akkor többet nem támogat az állam. Viszont ha ezzel nem végzel, átrakod passzívra, párhuzamosan csinálsz mást, akkor fizeti még.
2010. máj. 31. 12:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát, ezt nem tudom, Debrecenbe járok. Lehet suli függő akkor.
2010. máj. 31. 12:25
 17/17 A kérdező kommentje:
egy OKJ-s bizonyítványt ad csak
2010. máj. 31. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!