Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit kell a 12. évi bizonyítván...

Mit kell a 12. évi bizonyítványom másolata mellé csatolni az Oktatási Hivatalnak a felvételihez?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg, míg meglesz az érettségid, és akkor nem kell külön küldözgetned. Szóval akkor egyben elküldheted a 12. évvégit, az érettségi biz. másolatát, ha a jelentkezés óta szereztél, akkor nyelvvizsga biz. másolatát, pluszpontra jogosító okiratot stb. Mikor én jelentkeztem, akkor ezek mellé még csatoltam egy papírt, ilyen levél szerűséget, amiben leírtam, hogy mit csatoltam még, és a személyes adataimat. De szerintem ezt nem muszáj, csak ha elkeveredik, akkor így talán biztosabb.
2010. máj. 31. 10:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is együtt akartam az érettségivel küldeni, de a regisztrációs levélben azt írták, hogy a gyorsabb feldolgozás érdekében küldjük be júni 2-ig. Egyébként pont erre gondoltam, hogy kell-e ilyen személyes adatos levelet küldeni mellé.
2010. máj. 31. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Én már elküldtem a 12. évi bizim másolatát, + a többletpontot igazolót is. csak el ne felejsd a másolatra ráírni a felvételi azonosítódat!!! azt rá kell írni! 1-ik oszt.társam sem írta rá, és újra el kellett küldenie.
2010. máj. 31. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha el tudtad olvasni a reg. levélben a határidőt, akkor azt miért nem olvasod el, hogy mit kell mellékelni? Az is le van írva, csak el kellene olvasni. Szerintem teljesen érthető...
2010. máj. 31. 11:39
 5/5 anonim válasza:
11.es, 12.es, érettségi, cipőméret, stb... a felvi.hu-n fentvan minden szutyok hozzá... meg a levélben is leírják...
2010. máj. 31. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!