Mennyire nehéz felkészülni az emelt szintű kémia érettségire?
Figyelt kérdés
Általánosban jó voltam kémiábol,azonban gimiben kaptam egy nevetségesen rossz tanárt. Eddig nem is bántam annyira,azt hittem,nem fog kelleni nekem a kémia. Viszont most meggondoltam magam és rájöttem,hogy emelt szinten kell belőle érettségiznem.
Szerintetek mennyire lehetetlen így felkészülni,hogy a tudásom nagyjából a nullával egyenlő? Van még esély,ha mondjuk elkezdek magántanárhoz járni?
2017. okt. 24. 10:27
1/5 anonim válasza:
Hányadikos vagy? Egyébként igen, ha van időd, amit rá tudsz szánni, akkor olyan egy-fél éven belül reális, hogy fel tudsz rá készülni.
2/5 A kérdező kommentje:
10.-es vagyok,szóval még van időm. Köszönöm a válaszod!:)
2017. okt. 24. 13:14
4/5 anonim válasza:
Ha komolyan veszed akkor nem lesz nehéz. Csak szánj rá mindig elég időt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató kommentjeiteket! Ezek szerint nincs semmi veszve.:)
2017. okt. 24. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!