Segítséget kérnék azzal kapcsolatban, h hogy kell kitölteni a kreditelismerési adatlapot amit a mestreképzésnél kérnek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 19:59
1/3 anonim válasza:
Hú jó is hogy írod, nekem is meg kell csinálni még!
Te hova jelentkeztél msc-re?
2/3 A kérdező kommentje:
Én a Miskolci Egyetemre jelentkeztem és nagyon nem értem, h összesen hány tárgyat írjak rá, mert szinte mindegyiket tanultam, te hova jelentkeztél?
2010. máj. 29. 20:26
3/3 anonim válasza:
Én a BGF-re jelentkeztem pénzügy msc-re, de mivel ugyanezen a szakon végeztem bsc-n, a kreditelismerési kérelemben nem kell kitöltenem magát a táblázatot, hogy milyen tantárgyakat tanultam eddig, csak be kell jelölnöm, hogy teljes kreditérték beszámításával figyelembe vehető szakon végeztem.
Szóval ha te is tanultál majdnem minden tárgyat akkor nem lehet hogy neked sem kell kitölteni a teljes táblázatot??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!