Mennyibe került 2017-ben a jogosítványod megszerzése?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy aki idén szerezte meg a jogosítványát mennyit fizetett érte? Esetleg azt is leírhatnátok, hogy melyik autósiskolában tanultatok. Budapest vagy vidék? :)2017. okt. 19. 17:23
11/16 A kérdező kommentje:
Mar az elso ora kornyeken azt mondta, hogy nala mindenki 40-42 orat szokott vezetni (ezt persze nem tudhatom biztosra), viszont azt tudom, hogy az 580km kb. a 36. ora kornyeken lett meg... szoval hiaba tudna valaki 30 orabol levizsgazni, ha nincs meg a km akkor nem mehet vizsgara. 4500ft/45perc
2017. okt. 21. 19:02
12/16 anonim válasza:
Szia! Esztergomban tanulok,ha minden jól megy,akkor 180-nál fog megállni. De ebben csak a 30 óra van benne. Ezért mondtam,ha minden jól megy. Amúgy az elearning 22ezer,kresz vizsga 4600ft, elsősegély vizsga 7800ft. Orvosi alkalmassági 7200(azt hiszem). És egy óra,mi 50 perces 4500ft.
13/16 A kérdező kommentje:
Furcsa, hogy eleg sokatoknak eleg a 30 ora vezetes... vagy en vagyok ennyire bena, vagy nem tudom :)))
2017. okt. 23. 19:36
14/16 anonim 

válasza:

Attól még, hogy valaki át tud menni a forgalmi vizsgán az nem jelenti azt, hogy tud is vezetni :D
Lehet a vizsgabiztosnak épp jó napja van és elnéző, vagy lefizetik. De kb. 45 percet kocsikázni nem annyira vészes szerintem.
15/16 anonim 

válasza:

En is 300.000 forintban alltam meg vegul.
GYMS megye
A 45. oram volt a vizsga
Meglett elsore minden
16/16 anonim 

válasza:

nekem Budapesten 200 ezer forintomba került, forgalmi vizsgát kétszer csináltam, minden más elsőre sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!