Meddig van lehetőségem bemutatni a nyelvvizsgámat, hogy ne vesszen el a diplomám?
2016 júniusában államvizsgáztam óvodapedagógus szakon.
Most csinálom a nyelvvizsgát, egy része megvan.
Az egyik csoporttársam szerint 1,5 évünk van bemutatni a nyelvvizsgát vagy fizethetünk. A baj az, hogy az decemberben lejár, addigra meg tuti nem lesz meg a bizonyítványom. Mit lehet tenni, én úgy tudtam ha megvan az államvizsga csak a nyelvvizsga hiányzik akkor bármikor be lehet mutatni a nyelvvizsga bizonyítványt...
Nem nagyon értem az #1 választ, de a hallgatói szerződés szerint a képzési idő másfélszerese alatt kell diplomát szerezned (ez a nyelvvizsgát is magába foglalja, hiszen a diplomát csak akkor kapod meg, ha sikeres az államvizsgád és meg van a nyelvvizsgád).
Elvileg vannak "kiskapuk", ha kifutsz az időből, akkor a visszafizetés helyett le is dolgozhatod, illetve ha valamilyen nyelvi tanfolyamra beiratkozol, akkor az nem számít bele ebbe az időbe stb. De ennek nézz jobban utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!