Informatika érettségin a jelentkezési lapon megjelölt programokon kívül más programot is lehet használni?
Figyelt kérdés
Pl bejelöltem a Sharepointot. Használhatokk helyette kompozert?2017. okt. 14. 17:41
1/7 anonim válasza:
Ha véletlenül megtalálod a gépen, akkor igen. Bármit használhatsz, ami a gépen van, nem csak azt, amit bejelöltél. De csak az lesz rajta biztosan.
2/7 anonim válasza:
Rajta van hogy egyéb...
Nyilván kell választani, vagy esetleg feltelepíteni de ezt nem itt kellene megkérdezni
3/7 anonim válasza:
Valóban nem a legszerencsésebb itt megkérdezni, de szerencséje volt a kérdezőnek, hogy talált egy hozzáértőt (nem téged, második).
Az nagy baj lenne, ha bármit is telepíteni tudna érettségi közben.
4/7 anonim válasza:
Azok amik rajta vannak listán valószínű mind fellesznek telepítve, ha az oprendszer lehetővé teszi. Mi úgy akartuk a weblap részt megcsinálni, hogy Visual Studiót használunk, de amelyik iskolába engem osztottak csak a legalapabb dolgok voltak feltelepítve VShez.
5/7 A kérdező kommentje:
De nem fognak szólni amiatt, hogy mást használok? Mert amúgy az a bajom, hogy ezt jelöltem be: az operációs rendszer vagy az irodai szoftvercsomag részét képező alkalmazás
És foglalmam sincs, hogy ez mit takar. (win10 et választottam oprendszernek)
Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat!
2017. okt. 16. 20:06
6/7 anonim válasza:
Nem szólhatnak érte. A felügyelő tanár nem is kell tudnia, se értenie hozzá. De miért jelölted be tájékozódás nélkül, ha nem tudod, mi az?
7/7 A kérdező kommentje:
mert gyökér voltam:D
2017. okt. 18. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!