Milyen a SOTE-ra járni?
Kicsit lehet furán hangzik a kérdés, de sok rosszat hallottam a SOTE-ról, és kíváncsi vagyok, mi igaz belőle.
Elsősorban nyilván olyanok véleménye érdekelne, akik odajárnak.
Általános orvostudományi karra szeretnék menni, csak még nem tudom, hova. Nagyon szimpatikus dolgokat olvastam a pécsiről és a szegediről, a másik kettőről pedig vegyesen.
Tehát szerettek a SOTE-ra járni, szívesen mentek be minden nap? Jól érzitek magatokat a többi ÁOK-os között? Mennyire lehet barátságokat kialakítani, ha valaki nem kollégiumban lakik?
Szerintem ha orvosi egyetemet választassz akkor igazából várost választassz mert az egyetemek közt érdemi különbség nincs. Én Budapesthez közel lakom ide jártam suliba itt vannak a barátaim ezért vagyok most a sotén. Szerintem menj oda amelyik közelebb van vagy ha el akarsz menekülni otthonról mert önállósodni akarsz akkor pont hogy menj a messzebbibe. Vagy nézd meg a városokat és nézd meg melyik tetszik a legjobban. Vagy ha sok barátod megy valahova akkor oda menj.
Inkább fókuszálj arra hogy milyen környezetben akarsz élni az egyetem mennyit szánsz az utazásra ha pl hazamész. Sokkal többet számít ez szerintem mint maga az egyetem, ha már a kar úgyis ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!