Egyetemeken mennyire ellenőrzik a wifi használatot?
Egy elég jelenléktelen tárgyból írtunk dolgozatot a minap, 1-2 kérdéshez telefonról néztem le internetről a válaszokat... később rájöttem, hogy a telefonom végig az egyetemi wifire volt kapcsolódva, amin minden lépést vissza lehet nézni, és azt is látják, ki csinált mit (azonosítója van minden felcsatlakozónak).
Mennyire féljek attól, hogy rájönnek a turpisságomra? Emiatt izgulok egész nap... :D
Nem fogják visszanézni, hogy az azonosítód mikor volt felcsatlakozva,mire kerestél rá stb. EZ nem a CIA. :D
Max azért buksz le,mert látják hogy nyomkodod a telefont :)
Ha nem rögzítette kamera, hogy a telefont TE használod és egyértelműen látszik a felvételen,
nincs olyan módszer, amivel bizonyítani lehetne, hogy te puskáztál.
Ha még is elővesznek, pl az előzmények alapján, bizonyítsák be, hogy Te telefonoztál, nem más használta helyetted, esetleg volt megosztva az internetkapcsolat.
Ha nem lehet percre pontosan bizonyítani, mikor volt a dolgozat, honnan tudná bárki, hogy nem a beadása után néztél utána válaszoknak?
Ha nincs kémprogram a suli hálózatán, ami rögzíti a képernyőképet a telefonodról és nem aktiválja a kamerákat a mobilon, esélytelen bizonyítani bármit is.
Ha pedig ez a lehetőség állna fent, az adathalászat, kb 5 év letöltendőnél kezdődik, aki ilyen használ...
Szóval nyugalom! :) A lebukás esélye kb 0,00001 %
De lehet sokat mondtam.
4#-esnek: "Gondolj mar bele, hany ember kene allandoan atnezni minden embert, hogy mikor milyen oraja volt, ott mit csinaltak, es mire keresett ra... eselytelen."
Egy ilyen algoritmust nem tart sokáig összerakni, még túl jártasnak sem kell lenni az adathalászatban.
Jó gyakorlat lenne pl. egy Prog3 vizsgának amúgy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!