Ha lekéstem a februári jelentkezést főulira, egyetemre akkor a pótfelvételin már csak fizetősre jelentkezhetek?
Figyelt kérdés
Ezt hallottam, de nem vagyok túl tájékozott ebben...szóval lehet még esélyem állmira jelentkezni?:)
Tudtok esetleg ilyen sulit, szakot, ahol lehet?:)
Köszi:)
2010. máj. 28. 21:19
2/6 anonim válasza:
Az majd kiderül a pótfelvételi időszakában, hogy pontosan hol és milyen állami helyek maradtak. Nem valami top szakok, de szokott néhány maradni.
Nézd meg a tavalyi pótfelvételi ponthatárokat.
3/6 anonim válasza:
Azért hülyeségre ne menjen szerintem..mármint semmi nem hülyeség de nem biztos hogy érdemes csak hogy legyen a vitrinben egy diploma.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
akkor nem túl sok lehetőségem van:( igen, azért én sem akarok menni, h csak legyen diplomám, szerettem volna vmi jó szakot...de így nem tudom h legyen:)
mégegyszer köszönöm a válaszokat és a tanácsokat:)
2010. máj. 28. 22:50
5/6 anonim válasza:
azért érdemes majd nézelődni..lesznek állami helyek
6/6 A kérdező kommentje:
majd nézelődöm, hátha...:)
köszönöm a válaszodat:)
2010. máj. 30. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!