Mennyire igaz, hogy a GTK-s fiúk bulizosabbak, lazábbak mint mondjuk egy informatikai karos?
Figyelt kérdés
Én infos karra járok, és azt figyeltem meg hogy itt mindenki kocka, sok az introvertált és nagyobb arányban vannak a csúnya fiúk. Ha átmegyek a GTK-ra ott még főleg a tipikus macsó, extrovertált, laza fiúkkal találkoztam, akik állandóan konditerembe jártak és buliztak.
Vagy csak én vettem így észre ?
2017. okt. 7. 12:33
1/1 anonim válasza:
Az hogy valaki mennyire introvertált nem attól függ hogy milyen karra vagy szakra jár. Én GTK-ra járok, introvertált vagyok de kb. majdnem minden lány ismerősöm szerint nagyon jól nézek ki. Bulizni évente megyek kétszer. Látod...ez ilyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!