Mit gondoltok errôl a tervrôl? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Idén érettségizek és mivel kitûnô tanuló vagyok,ezért szerintem mimdenbôl ötösre fogok érettségizni és azt gondoltam ki,hogy halasztok egy évet és kimegyek külföldre szerencsét próbálni.Kimegyek ,próbálok valami munkát keresni,és rengeteg embert megismerni,kapcsolatokat szerezni...Hátha összejön az életem így is.Nagyon jó kommunikációs képességgel rendelkezem,jól kijövök és könnyen barátkozom emberekkel.A szüleimmel megbeszéltem mit is szándékozok tenni,erre ôk azt mondták megadják a repülôjegy árát és 1millió forintot,hogy ellegyek addig is ,míg nincs munkám.
Most kikérném a véleményeteket ,ti mit gondoltok errôl,mennyire sülhet el rosszul vagy éppen jól?
A válaszokat elôre is köszönöm.
2017. okt. 6. 18:01
1/6 anonim 

válasza:

Ha olyan nagy koponya vagy, itthon is fogsz boldogulni. Ha kimész, és bejön az élet, nem fogsz visszajönni. Itt hagynád a rokonaidat, a hazádat?
2/6 anonim 

válasza:

Sima érettségivel nem fogsz oylan melót találni, ami tényleg presztízs értéket képvisel. Az meg, hogy kinn jó pénzért lehet mosogatni nem hiszem, hogy nagy életcél.
3/6 anonim 

válasza:

vannak mindenféle programok, ahol szállásért, ételért meg esetleg kis pénzért lehet dolgozni.
4/6 anonim 

válasza:

Tanulni kell kimenni! Az a legjobb. Kinyilik a vilag, itthoncsak szenvedes a nyelvtanulas.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen én mindenféleképpen ki szeretnék költözni ,egyáltalán nem Magyarországon képzelem el a jövôm.
2017. okt. 6. 18:55
6/6 anonim 

válasza:

akkor tényleg jobb, ha nem a magyar adófizetők pénzéből szerzel diplomát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!