Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Okj vizsgán puskázáson kívül...

Okj vizsgán puskázáson kívül van más lehetőség? Pénzzel meg lehet "venni" a bizonyítványt?

Figyelt kérdés
2017. szept. 29. 22:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Te az a tipikus anyuci kedvence lehetsz aki veri a mellét, hogy egyetemre jár. Tudod nem olyan egyszerű egy elég nehéz szakmára tanulni úgy, hogy szakközépbe 3 év, okj képzésként meg leadják fél év alatt.Főleg ha mellette még dolgozni is kell, mert nem mindenkinek adják a szájába az ételt.De erről neked valószínűleg nincs fogalmad. Legközelebb próbálj a kérdésre válaszolni, mert ezzel nem segítesz senkinek.
2017. szept. 30. 14:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Mellesleg az a "Gagyi" okj lehet többet ér a diplomádnál.Diplomával is lehet utcát söpörni meg közmunkán dolgozni. Elég gyerekes a felfogásod. Nem kellene leszólni a nálad alacsonyabb iskolával, szakképesítéssel rendelkező embereket, az ilyen öntelt gyerekek is sokszor rákényszerülnek a kétkezi munkára.
2017. szept. 30. 14:58
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

Blablabla. Kifogások vannak csak. Most míg ide irogatsz nem lenne inkább hasznosabb tanulni?

Mellesleg én is dolgoztam végig egyetem mellett és nem gagyi dipolomám lesz. Volt hogy éjszaka tanultam, vagy semmit nem aludtam a tanulás és a munka mellett. Emiatt nem tudom miért lennék anyuci kedvence :D Plusz nem puskázással jutottam el idáig. És ha csalással szerzel papírt szerinted hogy fogsz dolgozni nulla tudással a szakmádban?

Szánalmas vagy. De magyarákodj csak tovább.

2017. szept. 30. 15:04
 14/15 anonim ***** válasza:
85%
*magyarázkodj
2017. szept. 30. 15:07
 15/15 anonim ***** válasza:
47%

Minek szivatod magad, ha nem érdekel a szakma, vagy nem érted? Majd a munkahelyeden is puskázgatni, csalogatni, lefizetgetni fogsz?

És ezt még ki is írod publikusan? Remélhetőleg egyszer felnősz és vállalsz felelősséget is.

2017. okt. 1. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!