Munkahely oktatás, vizsga mikor lehet köteles?
Teljesen egyértelmű. Kaptál oktatást, kaptál 40 kérdést amit másnapra tudnod kell, és el kell érned a minimális 85% os eredményt. Erre is azért van szükség hogy tisztában légy dolgokkal papíron, mert ha kap a cég ellenőrzést és lássák hogy nem rendelkezel bizonyos belső vizsgákkal akkor a céget elég keményen megbírságolják hogy tudatlanokat fogtak be dolgozni.
Nézd ez mindenhol így megy, én régen mindennap kaptam oktatást, utána rögtön vizsga volt. Alapból vegyi gyárban dolgozok ott sokkal keményebbeket kell tanulni, és hiába vagyok egyszerű raktáros, nekem is tisztában kell lennem azzal hogy a gyártási területen mi merre hány méter stb...
Persze nálunk az oktatás egyértelmű, beülünk egy tanterembe ott mindent elmondanak, és utána rögtön tesztet kell kitölteni, kiértékelik és mindenki mehet a dolgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!