Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Munkahely oktatás, vizsga...

Júlia Montay kérdése:

Munkahely oktatás, vizsga mikor lehet köteles?

Figyelt kérdés
ma leoktatnak (gyár pályakzedöként...) adnak 40 kérdést holnapra tanuld meg és 85% teljesíts ha nem akkor el lehet menni de a szerződést megkaptuk... mennyi az idö hogy vizsgászatos megteheti hogy elcsossáson?

2017. szept. 28. 20:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz? Elmondták a feltételeket. Ha a holnapi vizsgán eléred a 85%-ot akkor maradhatsz dolgozni, ha nem akkor elküldenek.
2017. szept. 28. 21:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Teljesen egyértelmű. Kaptál oktatást, kaptál 40 kérdést amit másnapra tudnod kell, és el kell érned a minimális 85% os eredményt. Erre is azért van szükség hogy tisztában légy dolgokkal papíron, mert ha kap a cég ellenőrzést és lássák hogy nem rendelkezel bizonyos belső vizsgákkal akkor a céget elég keményen megbírságolják hogy tudatlanokat fogtak be dolgozni.

Nézd ez mindenhol így megy, én régen mindennap kaptam oktatást, utána rögtön vizsga volt. Alapból vegyi gyárban dolgozok ott sokkal keményebbeket kell tanulni, és hiába vagyok egyszerű raktáros, nekem is tisztában kell lennem azzal hogy a gyártási területen mi merre hány méter stb...

Persze nálunk az oktatás egyértelmű, beülünk egy tanterembe ott mindent elmondanak, és utána rögtön tesztet kell kitölteni, kiértékelik és mindenki mehet a dolgára.

2017. szept. 28. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!