Kicsit bonyolult asszem... Szóval. 12-jegyű felvételi azonosító-kódot kér, mivel 2 darab jelentkezési lapom volt, az egyik megmaradt, azon van egy kód, azt nem fogadja el. Maradt még nálam egy csekk is egy másik kóddal, azt sem fogadja el. Az egész felvételimet elkúrtam? Mert lehet h az egyik felvételi laphoz a másik csekkjével fizettem be, amin ezek szerint más a felvételi azonosító.
Igen, akkor sajna elszúrtad. Próbáld meg felhívni az Oktatási Hivatalt, de én nem fűznék sok reményt hozzá. Nem értem, miért nem lehet odafigyelni az ilyenekre, mikor direkt jó nagy betűkkel le van írva.
2010. máj. 27. 22:03
2/13 anonim válasza:
na szóval:D ahova be kell írni a nevedet, meg emailedet, akkor ott alatta nem!!! a "felvételizőknek" címszót választod ki, hanem pl. diplomásoknak vagy mindegy csak ne a felvételizőkneket, és ne írd be az azonosítódat, mert erre lesz később lehetőség...miután regeltél, belépsz, és ott lesz a jobbfelsősarokban h e-felvételi, oda belépsz és majd ott kellessz beírnod a az.kódodat és születési dátumodat...de innen már menni fog:) sok szerencsét;)
2010. máj. 27. 22:19
3/13 anonim válasza:
és azt a kódot írd be, ami a feladott jelentkezési lapodon volt!
2010. máj. 27. 22:21
4/13 anonim válasza:
Emberek, ha rossz csekkel fizette be, nem fognak vele foglalkozni. Kaptál regisztrációs levelet?
Első
2010. máj. 27. 22:23
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi, a regelés így talán menni fog. DE bazze elkúrtam a felvételim!!!:S:S
2010. máj. 27. 22:24
6/13 anonim válasza:
de mért rontottad volna el? nem értem... regisztrációs lapot még én sem kaptam, felhívtam és mondták, h május végéig kell kapni, ha nem akkor fel kell hívni egy telszámot
2010. máj. 27. 22:27
7/13 anonim válasza:
Azért, mert nem a jelentkezési laphoz tartozó csekken adta fel a pénzt. Ez olyan érthetetlen? A csekken más a kód. Olyan, mintha nem is fizetett volna.
Első
2010. máj. 27. 22:28
8/13 anonim válasza:
Dehogy kúrtad el.
Küldenek majd regisztrációs levelet, abban lesz benne a kódod szerintem....
De felhívod az OKM-et vagy a felvi infó vonalát, és megkérded.
2010. máj. 27. 22:30
9/13 anonim válasza:
Meg nézd meg meddig kell befizetni a pénzt. Vagy azt már el kellett küldeni?
2010. máj. 27. 22:31
10/13 anonim válasza:
Hát komolyan mondom. Ti mind idén felvételiztek? Nem lesz majd magas a ponthatár. Elmagyarázzam mégegyszer? Egy jelentkezési lapot kitöltött, annak a kódja volt monjuk 0126. Nyilván nem ez, de csak az egyszerűség kedvéért. Feladta a meghatározott pénzt a másik, kitöltetlen jelentkezési lap csekkjén, ami mondjuk 1258. Ott bent, a hivatalban nem tudják, hogy ő adta fel, csak azt látják, hogy 0126-os számú jelentkező nem fizetett, és nem foglalkoznak vele tovább. Bár fel kell hívni őket, biztos nem te vagy az egyetlen, aki elcseszte, hátha jófejek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!