Szimplán hülye vagyok a matekhoz, vagy ez diszkalkulia? Részletesen lent!
az ujjad helyett ajánlom a számológépet:)
NEm diszkalkulia, vagy ha az is akkor nem túl súlyos. egyszerűen nem megy a reál. Én sem értettem soha semmit amiben számok vannak, bár azért nem vészes ennyire a dolog mint nálad. probálj benne logikát találni.
"10-től feljebb már az ujjamon számolom a dolgokat."
Hány ujjad van neked?
Szerintem elmaradtál a tanulásban, és most már fingod sincs az egészhez, mert kellene a megértéshez az alaptudás.
:D Úgy értettem, hogy pl. 8+7 :D
Am köszi a válaszokat!
Szerintem sem diszkalkulia, én is ugyanígy voltam, elmaradtam valamikor felső tagozatban, ennyi. Végigbukdácsoltam a gimi egy-két évét, elsőben évismétlésre is buktam, aztán harmadik év végén rájöttem, hogy nekem kell a matek, elmentem különtanárhoz (pont a koordináta-geometriánál:), matekoztam agyba-főbe (nyáron is) és ötös érettségit írtam. Persze nem ment könnyen, mert menet közben szépen előjöttek, hogy olyan dolgokkal sem vagyok tisztában, ami általános iskolás tananyag, így gyakorlatilag teljesen az elejétől kellett mindent kezdeni. Idén érettségiztem, nekem egy viccnek tűnt a mostani matek érettségi. :)
És én is az ujjamon számolok, a mai napig.
21:12-nek, ezekkel nincs baj. :)
Utolsó válaszolónak, hát lehet igazad van. :):)
Grat. az érettségidhez. :) :D
húha, pedig egy matektanár tényleg sokat segíthetne neked... én is matektanárral javítottam 2 jegyet... :S
sztem neked csak az kéne hogy vki még egyszer, érthetően, csak neked elmagyarázza a matekot. családtag nem tud segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!