Ha egy OKJ-s szak mellett látok mást szakokat, amelyek RÁépülnek, illetve ELágaznak, az PONTOSAN mit jelent?
Figyelt kérdés
mind a kettő érdekelne, mert nem vagyok ezzel tisztában..2010. máj. 27. 19:25
1/3 anonim válasza:
szija (: egy pl. én most kezdem szeptemberben a gyógyszertári asszisztens képzést. ez elágazása az egészségügyi asszisztensnek. az elágazás választható sima érettségivel, tehát nem kell h meglegyen az eg.ügyi assz.-i képzésem. a ráépülés az nekem a gyógyszerkiadói szakasszisztens lesz. a ráépüléseket nem lehet csakúgy elkezdeni. az enyémnek előfeltétele a gyógyszertári asszisztens (: remélem segítetettem és érthető volt (:
2/3 anonim válasza:
és mit csinál az általános asszisztens?????,
3/3 anonim válasza:
[link] tessék. remélem érthető. mellesleg google jóbarátod (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!