Vannak itt olyanok, akik kilencedikben váltottak iskolát? Mi a véleményetek?
Most lettem kilencedikes,kéttannyelvűre járok.A nulláról kéne megtanulnom folyékonyra egy év alatt a nyelvet.Az osztályom leszar,rengeteg tinip*csa van.Szinte senkivel nem beszélgetek,és ők se keresnek engem pedig próbálok nyitott lenni.Úgy voltam vele,hogy hagyok időt az ismerkedésre,de megismertem őket annyira,hogy tudjam,hogy jobban nem akarom.A nyelv nem tetszik,rengeteget gondolkoztam azon,hogy ide jöjjek-e,még akkor is mikor már fölvettek.Jól éreztem,hogy rosszul döntöttem.Szeretnék átmennk egy másik gimibe,szintén kéttannyelvűre,olyan nyelvre,amit beszélek.Van ott ismerősöm,az osztályuk rendes.Megérné?
Várhatnék még félévig,de attól tartok,hogy addigra bukásra állnék a nyelv miatt több tantárgyból,akkor meg gondolom át se vennének.
Itt nem megy a tanulás,a közérzetem egész nap rossz,délutánra alig élek.Megérné most váltani?
Előző vagyok..
Sokan fogják mondani, hogy jobb lesz, meg minden, de ha már most nem érzed magad jól, akkor már nem is fogod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!