Hogyan tanuljak? Ti hogy csináljátok?

Vedd fel diktafonra amit olvasol, és hallás után ha jól tudsz jegyezni, akkor még jól is sülhet el:)
Igaz ezzel lehet nem sokat segítettem, de én Törit, fogalmazásokat, verset, mindent így tanulok.
13/L

Ismerős. Én is így voltam vele. Az utolsó héten elkezdtem olvasgatni a tételeimet. Nem igazán tanultam meg egyet se, csak olvasgattam. A németen kívül mind max pontos lett.
Azt írtad, "a szóbeli azért kicsit már más". Igen más, sokkal könnyebb, mint az írásbeli:D:D:D
Bár tudom ez tanárfüggő, de én azt vettem észre, hogy érettségin még az is rendes volt, akivel négy éven keresztül nem nagyon bírtuk egymást...
Töriből ott az atlasz meg a forrás, magyarból meg csomó könyv. (ha szerencséd van még a költő/író életrajza is benne van).
Nem kell szó szerint megtanulni, csak nagyjából tudd a lényeget, meg tudj róla rizsázni:D Én is utáltam a törit meg az irodalmat, de tényleg nem volt nehéz:)
Olvasgasd:)
Köszi a válaszokat... Jó ötletek=) A diktafonos jó lenne csak nincs diktafonom,de majd utánanézek,hogy mennyibe kerül.
Addig mindenképpen marad az olvasgatás,meg a nézegetés=)

sok telóval is lehet hangfelvételt csinálni:) ill gépen is :)
Szóval nem vészes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!