Megint megbuktam nyelvvizsgán, van értelme még próbálkozni?
Ez volt a 3. alkalom, hogy megbuktam középfokú angol írásbelin. Az első alkalommal 70% fölött volt, de az egyik részfeladatban nem sikerült a a megadott %, így hiába volt meg az össz, megbuktam. Másodszorra minden részpontszám meglett, de az össz 59% lett, csak egy kellett volna, hogy meglegyen. Most Harmadszorra új helyre mentem, és megint 59%-lett. Nagyon szomorú vagyok,nem tudom, hogy mit csináljak. Rengeteget készültem rá, régóta tanulok angolul, de mégsem sikerül. Mindig az az egy % hiányzik. Közben a szóbeli egyből sikerült, szinte hibátlanul.
Az a baj, hogy kéne majd a jövőben, de már nincs miből kifizetnem az újabbat, és nem is merek rá áldozni. Lassan ott tartok, hogy szerintem szándékosan buktatnak meg, hogy mindig csak egy % hiányzik.
Mit kéne csinálnom? Már egy csomó nyelvtanfolyamot kijártam, magántanárral készültem, minden pénzem elment erre a szarra, mégsem sikerül.
20/L
KEress a neten angol teszteket és azokat csináld meg, amennyit csak tudsz - és minden tesztet addig ismételj, amíg hibátlanul sikerül.
Emellett olvass angol könyveket, Wikipédiát, amit csak tudsz, hallgass zenét, nézz filmeket.
Engem is 3x húztak meg telc írásbelin. A szóbeli meg elsőre meg lett.
Szerintem is azon vannak, hogy direkt buktatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!