Hogyan mehetnék át másik iskolába?
Most kezdődött a tanév a szakgimnáziumban (9. Osztály) de a matek egyszerűen annyira nehéz, hogy már most kivagyok tőle.
A matek tanár is mondta, hogy aki nem olyan jó matekból, az rossz iskolába jelentkezett.
Én át szeretnék menni valamelyik másik iskolába, mert ha most nem megyek el félévkor úgyis megbukok.
De a múltkor mikor felvetettem ezt a témát, akkor anyám nagyon ellenezte, viszont most komolyan gondoltam, és kell vele beszélnem erről.
Van valakinek tapasztalata abban hogy mit kell ilyenkor csinálni? Hogyan lehet átmenni másik iskolába?
Általános iskolában nem tanultam, de mindig jó jegyeim voltak, itt viszont mikor kihívtak a táblához felelni, semmit nem tudtam, és ez van a házi feladattal is, és az órai munkával is.
Ne írd le magad ilyen gyorsan!
Először próbálj meg valami korrepetálás után nézni, aztán ha full esélytelen, majd akkor ráérsz sulit váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!