Andris9900 kérdése:
Megbízható érettségi tételek?
Figyelt kérdés
Tudtok küldeni nekem olyan oldalakat, ahol fent vannak az érettségi tételek? Csak ne legyen bennük hülyeség! :)2017. szept. 13. 18:09
2/4 anonim válasza:
Megbízható az, amit te dolgozol ki, mert egyrészt azok a te gondolataid és azokat könnyebb megtanulni, másrészt a tanárok szeretik azt hallani amit leadtak, tehát ha te magad csinálod akkor csak azt írod bele amit neked elmondtak órán. Ha annyira lusta vagy, hogy nem akarod kidolgozni, akkor olyan osztálytárstól kérj aki maga dolgozta ki. Neten sok a hülyeség.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én kidolgoztam saját magam a tételeim, de azokhoz nagyon sok forrást használtam fel. Csak magyar és töri tételekhez vannak linkjeim, de azokból sok:D
Töri:
Magyar:
Emellett vannak olyan oldalak, ahol mindenféle van.
Ajánlom a zanza tv-t, mert segít az alapokat megérteni és azokra lehet "építkezni"
(Az utóbbi kettő szerintem annyira nem jó, de tartaléknak megteszi:))
Nekem sokat segített még ez a törikönyv-nagyon jól vázlatosan minden benne volt: B. Mátyus Gyöngyi, Bori István Történelem érettségi témavázlatok 4. átdolgozott kiadás
Sok sikert az érettségihez és kitartás!!!:))
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, főleg az utolsónak! Sok hasznát fogom venni.
2017. szept. 15. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!