Nem szeretnék tovább erre az egyetemre járni mi a teendőm?
A történet annyi, hogy most vettek fel az egyetemre, de csak arra a szakra amit 2.-nak jelöltem meg. Teljesen más az általam jelölt első és második hely, más szak más egyetemen más városban. Sajnos nem lett elég a pontom az 1.nek jelölt szakra. Mivel most vagyok gólya nálunk már egy hete elkezdődött az egyetem, a gólyahét ahol betekintést nyerhettünk a szakra, hogy mi is vár ránk. Ez az egy hét elég is volt arra, hogy rájőjjek nekem nem tetszik ez és nem szeretnék ide járni. Csak az lebeg a szemem előtt, hogy a másikat szeretném csinálni, az minden álmom. Újra érettségiznék egy tárgyból és újra szeretnék felvételizni. Ilyen esetben mi a teendőm, hogy abba tudjam minél hamarabb hagyni ezt az egyetemet úgy hogy nem kell visszafizetnem semmit?
Állami ösztöndíjas FOSZK képzésen vagyok.
Ha ez az első állami féléved akkor nem kell visszafizetned. Ha viszont újra felvételizel és azt is félbehagyod akkor már ezt is ki kell fizetned.
Különben ha már aláírod a hallgatói szerződést nem ártana elolvasni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!