Hol keressek rajz korrepetítort?
Figyelt kérdés
12.-es vagyok, és a BME-re szeretnék majd jelentkezni építészmérnöki szakra, viszont még nem megy annyira a rajz, szükségem lenne egy tanárra. Sok oldalt néztem már és csak egy lehetséges tanárra találtam akinek majd írok. Kell lennie még másnak is, mert biztos nem én vagyok az egyetlen akinek ilyen problémája van. A legjobb az lenne, ha egy BME-re járó, vagy közelmúltban ott végzett fiatalt találnék, aki tudja hogy mikből kell igazán jónak lenni ehhez a szakhoz. Ha valaki ismer ilyen oldalt, vagy esetleg egy tanárt azt nagyon megköszönném.2017. szept. 9. 15:31
1/3 anonim válasza:
Van a BME-n saját előkészítő tanfolyam:
2/3 A kérdező kommentje:
igen tudom, és majd megyek is de csak dec-től van és addig is szeretnék egy tanárt, de köszi
2017. szept. 10. 15:58
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én ide jártam: [link]
Nagyon ajánlom, az oktató nagyon kedves és felkészült. Sokáig a BME-n tanított is, így van tapasztalata abban, hogy mit és hogyan kérnek.
Egyébként én személy szerint a BME-s felkészítőt nem ajánlom, szerintem az általam ajánlott hely ezerszer jobb, hiszen ott tényleg megtanítanak rajzolni az alapoktól, míg a BME-n tojnak az ember fejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!