Milyen szakmám legyen?
Segítségeteket szeretném kérni.
Milyen szakmát válasszak?
Amit tudni kell rólam:
-14 éves vagyok(fiú)
-Kifejezetten Miskolcig kellene iskola (de az se baj ha máshol, de ne legyen túl távol Miskolctól)
Viszonylag jó tanuló vagyok(4,3-as átlag)
Szüleim szerint vasutas vagy rendőr. Vasutas még talán, de fosok a vonatoktól.(xD)
Rendőr meg szerintem kizárt.. A fizikai teszten nem mennék át szerintem.
Köszi a tippeket :)
Legyél bróker.
30 éves korodra nyugdíjazhatod magadat.
Köszi a választ :)
De az ilyen kereskedelmi cuccok nem jönnek be.
Ezek szóba jöttek.
Tokajba szerettem volna menni infósnak,de elvileg nagyon nehéz az a szak.
Szüleim szerint tuti hogy átmennék a fizikai teszten, felülés fekvő viszonylag jól megy, viszont a futással vannak gondok. Egyik haverommal járunk 2 napja futni, hogy hátha jobb lesz.
Köszi a kérdéseket, még jöhet pár :)
Fizikai teszt=rendőr
Elfelejtettem oda írni :"D
Mindegy ami neked tetszik és szeretnéd csinálni . Neked kell választanod nem másnak . Ne más döntsön a jövőd felett , hanem te .
Rá probálták eröltetni a rendészetit természetesen nem foglalkoztam vele és nem is lett meg a fizikai teszt mert nem érdekel a rendészeti . Aztán villanyszerelőnek mentem amit nem akartam és nehezen , de a vágyam meg valosult mint karosszéria lakatos én ezt imádom a hobbim a munkám
Nem erőltetik.. Szerintem is ez a legjobb szakma.
Csak hát nem tudom hogy menjek át fizikai teszten .
De az biztos, mindent megfogok tenni hogy sikerüljön. :)
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!