Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szakmát válasszak?

Milyen szakmát válasszak?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 8. osztályos vagyok, és ez éven el kellene dönteni hogy milyen szakra menjek.

Én leginkább az informatikai szakot választanám, de szüleim szerint vagy legyek inkább vasutas,vagy rendőr.

Még a rendőr szóba is jöhet, de nem hiszem hogy felvennének egy olyat aki 165cm és 80kg..

Ez az iskola Tokajba lenne.

Ott meg ami hozzám illik az csak a rendőr és az informatikai szak...

2017. szept. 8. 06:56
 1/6 anonim válasza:
Informatika inkább.
2017. szept. 8. 07:56
 2/6 anonim ***** válasza:

ha megvannak hozzá a képességeid, akkor egyértelműen informatikus...

jóval több lehetőséged lesz nemcsak Magyarországon, de külföldön is..

2017. szept. 8. 08:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Rendőröknél (fiúknál) 165 cm az alsó határ, tehát az még belefér, a súlyod sem mérvadó, mert a fizikai erőnlétet nézik, nem a súlyt. És amúgy még bőőőven nőhetsz is.

Mindhárom szakmának vannak szép oldalai, szerintem jó tanácsot adtak a szüleid, de az informatika is jó gondolat.

2017. szept. 8. 08:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2017. szept. 8. 14:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Vagy lehet hogy tényleg rendőr.

Addig lefogyok egy keveset..

2017. szept. 8. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekd kell döntened és válashtanod nem másnak .

Én szüleim mindig is azt akarták , hogy rendészetire mennyek vagy valami hasonlóra és rendészetire mentem 9.-évvégén ott is hagytam és át mentem karosszéria lakatosnak én ezt élvezem és szeretem csinálni

2017. szept. 9. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!