Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hány napot igazolhat a szülő...

Hány napot igazolhat a szülő most 2017-ben?

Figyelt kérdés

Középiskolában hány napot igazolhat a szülő egy tanévben? Mostanában sok változatot hallottam ezekből, és kíváncsi lennék, hogy melyik a helyes?

Azt tudom, hogy félévente 3 nap a szülő igazolása, és külön kérelemre még többet is igazolhat. Ez esetleg változott (több lett)?

2017. szept. 3. 18:30
 1/5 anonim válasza:
76%
Mar évek óta 3napot igazolhat a szülő egy tanévben, és azt a 3napot is csak külön-kulon lehet kivenni, egyhuzamban nem.
2017. szept. 3. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez iskolafüggő szerintem, nálunk félévente 3 nap, de ismerőseim nagy részének pl. egész évre van 3.
2017. szept. 3. 22:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:

Azt biztosan tudom, hogy azt a 3 napot akár egyhuzamban is ki lehet venni és az is biztos, hogy fél évente 3-at (vagyis egy teljes tanévben 6-ot) igazolhat.

Második válaszoló:

Ez érdekes... De nem jogszabályfüggő, és minden iskolának ugyanannyit kell engedélyeznie (vagyis 6/tanév)?

Reménykedtem, hogy másoknak tisztább lesz a megoldás, de ezek szerint senki sem tudja pontosan.

2017. szept. 5. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk egy tanévben 3 nap, de az nincs meghatározva,hogy egymástkövető napok nem lehetnek.
2017. szept. 5. 19:15
 5/5 Mezei Ákos1010 válasza:
ez tenyleg iskola fuggo en nekem szulo 1 tanevbe 18 napot igazolt es ugy irta le mindig hogy tanari igazolas
2018. szept. 12. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!