Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A matematika oktoberi erettseg...

A matematika oktoberi erettsegire nincs mintafeladatsor?

Figyelt kérdés
Bocsi hogy ekezet nelkul irok de kulfoldon elek. Legyszi csak normalis valaszokat adjatok. Es mielott belem kottok utana neztem de semmit nem talaltam de azt mondtak vannak feladatok. Koszonom

#matematika #mintafeladat #Oktoberi erettsegi
2017. szept. 2. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne mintafeladatsor? A májusinál csak azért volt, mert változtattak pár dolgon, most nem változtattak semmin. Ha látni akarod milyen az új érettségi akkor csináld meg a májusit. (Májusban érettségiztem és nem sok változást tapasztaltam, ha a korábbi éveket nézed meg az is tökéletesen megteszi.)
2017. szept. 2. 12:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Azert hittem azt mert mikor mentem intezni az oktoberi erettsegit Matekbol akkor azt mondta nekem a holgy hogy vannak fennt valami feladatok az oktoberi erettsegihez..
2017. szept. 2. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:

VANNAK minta feladatsorok!!!!!!

De egy az egyben ugyanaz mint májusban.

2005 óta van egy halom feladat, SŐT, egy ideig volt februárban is.

[link]

Menj rá az adott évre amit szeretnél, és ott keresd ki a matekot.

2017. szept. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!