Darkzoli kérdése:
Tanévnyitó értekezlet muszáj megjelenne, és ha igen ünneplősen?
Figyelt kérdés
Üdv, azt szeretném kérdezni hogy a tanévnyitó értekezleten muszáj meglennem ? És ha igen ünneplősen ?2017. aug. 31. 06:38
1/6 anonim válasza:
Új tanerő érkezett az iskolába? perszehogy, minden értekezleten ott kell lenni - kényelmes, hétköznapi, de elegáns öltözetben - tehát nem olyan, mint ami jó egy üdülőhelyen slattyogva kószálni
2/6 Ráktestűcigánydémon válasza:
Ahogy az előző írta nem muszály ünneplőbe lehet egy sima ing is meg egy farmer nadrág , de viszont muszály elmenni mert ott kapod meg a tankönyveket.
3/6 anonim válasza:
Neked inkább a nyelvtan pótvizsgán kéne megjelenni,bár úgy is megbuksz...
4/6 anonim válasza:
Hányadikos vagy?
Érdemes elmenni a tanévnyitóra, sok hasznos infó is elhangozhat.
Általában én is untam és feleslegesnek tartottam, de egy évben egyszer ki lehet bírni.
Szerintem csak akkor kötelező, ha suli időben van. De inkább menj el, ne maradj le.
Az iskolatársakkal is tudsz beszélni, találkozni.
Meg tényleg sok infó elhangozhat a tanév menetével kapcsolatban.
Fekete fehérben illik menni.
5/6 A kérdező kommentje:
Bocs ,,pórnhab'' hogy eddig folyton délkor keltem fel, és fél 7-kor álmos vagyok. Egyébként elmentem és azt mondták ez csak értekezlet, és nem kellett volna jönnöm -.-''
2017. aug. 31. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!