Utolsó beküldési határidő?
Figyelt kérdés
A kérdésem a következő: Idén érettségizem,de a plusz pontokért még az utolsó pillanatra besűrítettem a német középfokú nyelv vizsgát.Szóval ki mit tud...mikor van az utolsó határidő az ilyen plusz pontokat jelenető dokumentumot beküldeni?Mert én kettőt találtam: júni 2 és júli 8...Melyik a jó?Szóval most nyelv vizsgázok, még érettségi előtt,akkor azt még beküldhetem úgy,hogy elfogadják???Sürgős lenne!!! Várom a segítő szavakat!!!2010. máj. 25. 21:37
1/8 anonim 

válasza:

Július 8. De a nyelvvizsgázni egyben van. Mellesleg megírtad már a vizsgát? Ha nem, sajna nem fogják már elfogadni.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi. Nem még nem,majd júni 10körül megyek vizsgázni.Vagy mire gondolsz?Mert ha 10. körül csinálom meg és 1 hét múlva eredmény,aztán utána rögtön elküldöm akkor szerintem simán beér a központba.Vagy nem?Vagy hogy működik ez igazából?
2010. máj. 25. 22:41
3/8 anonim 

válasza:

nem az eredmény a lényeg, hanem a bizonyítvány. De
1: kizárt, hogy 1 hét alatt kijavítják
2: esélyed nincs ennyi idő alatt bizonyítványt is kapni
szóval szerintem ezért te már nem kapsz plusz pontot
4/8 A kérdező kommentje:
Amiket most olvastam ott voltam olyanok,amiket rögtön kijavítottak utána a szóbali részt is rögtön pontozás után értékelték és összesítve papírt adtak róla.Vagy nem jól értelmeztem?Mert ilyennek sztem sikerülne még.
2010. máj. 25. 23:48
5/8 anonim 

válasza:

melyik nyelvizsgánál olvastad? ilyenről még életembe nem halottam, hogy rögtön kijavították. A szóbeli részét aznap megtudhatod, a magnót és az írásbelit kb 1 hónap alatt javítják ki. + 1 hónap mire kiküldik a bizonyítványt. ilyen összesített lapot már nem fogadnak el, csak a bizonyítvány másolatát.
6/8 anonim 

válasza:

Arra gondolok, hogy nem tudom pontosan, mi a dátum, de a május valahányadikáig megírt nyelvvizsgákat veszik csak figyelembe. Szóval erről sajna lemaradtál.
7/8 A kérdező kommentje:
értem és köszi a válaszokat. de ettől függetlenül azért a nyelvvizsgát megcsinálom=)
Aztán ha arra a szakra nem vesznek fel amire a legjobban vágyom,mert kevés lesz a pontom. És ha pótjelentkezéssel újra megpróbálom a főiskolára való jelentkezést? Addigra szerintetek már kapok rendes papírt a vizsgáról?Mármint,hogy hozzá lehessen számolni a többi pontomhoz...És azt már elfogadják nem?Úgy értem annak gondolom nincs olyan ideje,hogy mikor lerakott vizsga érvényes még.
2010. máj. 26. 20:35
8/8 anonim 

válasza:

persze csináld csak meg, jó lesz még az a nyelvvizsga :), augusztusig szerintem meg is jön. azt viszont nem tudom, hogy ha utólag jelentkezel akkor meddig kell beküldened az iratokat. de pótjelentkezéssel inkább már csak fizetősre lehet jelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!