A Neptunon lehetnek ilyen nagy mértékű hibák? Kihez forduljak?
Az SZTE Neptunjáról lenne szó és több problémám is akadt, de mind kifejezetten a kötelező tárgyaimmal.
10 kötelező tárgyam van. Ha ezeket felveszem, meglesznek a kreditjeim. Ez eddig oké. A baj ott kezdődik, hogy a 10-ből kettőt tudtam felvenni. A többinél különféle hibaüzenetekkel bombáz.
1 - Van olyan előadás, ahol a max létszám 2 fő.
2 - Van olyan tárgy ahol a jelentkezés le van tiltva, ezért nem lehet fölvenni a tárgyat.
3 - Tárgyfelvétel nem sikerült, végső tantárgykövetelmény nem teljesült, nem sikerült a kurzusfelvétel, mert nem siketült a tantárgyfelvétel.
4 - A tárgyhoz nem tartozik órarendi információ, ezért nem vehetem fel.
Ha jól emlékszem csak ezek voltak.
A másik probléma ami engem kicsit meglepett, hogy ennyi véresen megy itt a verseny. Szerettem volna német szinten tartó órára és japán nyelvre jelentkezni. A németre a 3-as hibaüzenetet kapom, a japán pedig max 40 fő és betelt. Csupán az lepett meg, hogy este 8-kor nyílt meg a rendszer és én a kötelező tantárgyakkal való gyors szenvedés után 8 óra 5 perckor már nem fértem be.
Félek, hogy a sporttal is így járok.
Elsőéves vagyok.
Szerintetek mi lehet a baj? Illetve ki tudna nekem segíteni? Az ismerőseim sem tudnak rájönni mi lehet a baj.
Én csináltam valamit rosszul? (A tantárgyfelvételt pontról-pontra megmutatták, már az adott időpont előtt tudtam használni)
Vagy a Neptunnak van baja?
A verseny az verseny, régen nekem 1-2 mp alatt beteltek ezek a tárgyak, viszont figyelni kell, mert leadhatja bárki és akkor gyorsan fel tudod venni.
Egyébként meg a Neptun sz.r, még eltart egy ideig a kurzusfelvétel, várj egy kicsit hátha sikerül felvenni
1. Ha az előadás 2 fős, akkor azt az oktató tudja bővíteni.
A többinél pedig a tanulmányi osztályt kérdezd.
Szia!
Teljesen természetesek ezek a hibák a Neptunban. Nincs tantárgyfelvétel, vizsgafelvétel anélkül, hogy ne romolna el valami. Nem akarok politizálni, de hát ebben az országban minden politika: a Neptun fejlesztői csókosok a kormánynál, ezért kellett minden hazai felsőoktatási intézménynek szép lassan átállni rá a működőképesebb ETR-ről. Nálunk is teljesen alap, hogy a reggel 8:00.kor kezdődő tárgyfelvételre nem tudsz bejelentkezni azzal a módszerrel sem, hogy már előbb odaülsz és frissítgetsz, mert kapásból lefagy a rendszer. Nálunk idén az augusztusi vizsgásokkal szúrtak ki leginkább, annyira esetleges volt, hogy éppen mikor lehet belépni és felvenni a vizsgát, tárgyat, hogy végül mit sem számított, mikor kezdted a próbálkozást. Még jó, hogy nem volt ilyen vizsgám.
A problémáiddal a Tanulmányi Osztályt zaklathatod, biztosra veheted, hogy nem leszel egyedül. Kötelező tárgyról elvileg semmilyen rendszerhiba miatt nem csúszhatsz le, végső esetben felvesz rá utólag a TO. Nekem is volt ilyen, amikor nem fogadta el a rendszer, hogy teljesítettem az előfeltételt. Kötelezőn mindig van elég hely. A szabadon választottakról sajnos le lehet így csúszni, de érdemes nézni egész tantárgyfelvételi időszakban, mert általában van, aki leadja, sokan csinálják, hogy felkapkodnak vagy 50 kivsit is szimpatikus tárgyat, kihasználva a lehetőséget, hogy fel tudják venni, aztán szelektálnak, információkat kérnek róluk felsőbbévesektől, hogy a legszimpatikusabb néhány maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!