Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Neptunon lehetnek ilyen...

A Neptunon lehetnek ilyen nagy mértékű hibák? Kihez forduljak?

Figyelt kérdés

Az SZTE Neptunjáról lenne szó és több problémám is akadt, de mind kifejezetten a kötelező tárgyaimmal.

10 kötelező tárgyam van. Ha ezeket felveszem, meglesznek a kreditjeim. Ez eddig oké. A baj ott kezdődik, hogy a 10-ből kettőt tudtam felvenni. A többinél különféle hibaüzenetekkel bombáz.

1 - Van olyan előadás, ahol a max létszám 2 fő.

2 - Van olyan tárgy ahol a jelentkezés le van tiltva, ezért nem lehet fölvenni a tárgyat.

3 - Tárgyfelvétel nem sikerült, végső tantárgykövetelmény nem teljesült, nem sikerült a kurzusfelvétel, mert nem siketült a tantárgyfelvétel.

4 - A tárgyhoz nem tartozik órarendi információ, ezért nem vehetem fel.

Ha jól emlékszem csak ezek voltak.

A másik probléma ami engem kicsit meglepett, hogy ennyi véresen megy itt a verseny. Szerettem volna német szinten tartó órára és japán nyelvre jelentkezni. A németre a 3-as hibaüzenetet kapom, a japán pedig max 40 fő és betelt. Csupán az lepett meg, hogy este 8-kor nyílt meg a rendszer és én a kötelező tantárgyakkal való gyors szenvedés után 8 óra 5 perckor már nem fértem be.

Félek, hogy a sporttal is így járok.

Elsőéves vagyok.

Szerintetek mi lehet a baj? Illetve ki tudna nekem segíteni? Az ismerőseim sem tudnak rájönni mi lehet a baj.

Én csináltam valamit rosszul? (A tantárgyfelvételt pontról-pontra megmutatták, már az adott időpont előtt tudtam használni)

Vagy a Neptunnak van baja?

2017. aug. 29. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A verseny az verseny, régen nekem 1-2 mp alatt beteltek ezek a tárgyak, viszont figyelni kell, mert leadhatja bárki és akkor gyorsan fel tudod venni.

Egyébként meg a Neptun sz.r, még eltart egy ideig a kurzusfelvétel, várj egy kicsit hátha sikerül felvenni

2017. aug. 29. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:

1. Ha az előadás 2 fős, akkor azt az oktató tudja bővíteni.

A többinél pedig a tanulmányi osztályt kérdezd.

2017. aug. 30. 07:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindíg a szabadon választható tárgyakat kell felvenni először. Kötelezőn pedig annyi helyet kell biztosítani, hogy minden hallgató fel tudja venni
2017. aug. 30. 09:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, a jó szabválok/kötválok 1-2 másodperc alatt betelnek. De velem előfordult már olyan, hogy inkább beáldoztam egy jó szabvált azért, hogy egy kötelező tárgyon jó gyakvezem legyen és hogy ne legyen pénteken órám.
2017. aug. 30. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Teljesen természetesek ezek a hibák a Neptunban. Nincs tantárgyfelvétel, vizsgafelvétel anélkül, hogy ne romolna el valami. Nem akarok politizálni, de hát ebben az országban minden politika: a Neptun fejlesztői csókosok a kormánynál, ezért kellett minden hazai felsőoktatási intézménynek szép lassan átállni rá a működőképesebb ETR-ről. Nálunk is teljesen alap, hogy a reggel 8:00.kor kezdődő tárgyfelvételre nem tudsz bejelentkezni azzal a módszerrel sem, hogy már előbb odaülsz és frissítgetsz, mert kapásból lefagy a rendszer. Nálunk idén az augusztusi vizsgásokkal szúrtak ki leginkább, annyira esetleges volt, hogy éppen mikor lehet belépni és felvenni a vizsgát, tárgyat, hogy végül mit sem számított, mikor kezdted a próbálkozást. Még jó, hogy nem volt ilyen vizsgám.

A problémáiddal a Tanulmányi Osztályt zaklathatod, biztosra veheted, hogy nem leszel egyedül. Kötelező tárgyról elvileg semmilyen rendszerhiba miatt nem csúszhatsz le, végső esetben felvesz rá utólag a TO. Nekem is volt ilyen, amikor nem fogadta el a rendszer, hogy teljesítettem az előfeltételt. Kötelezőn mindig van elég hely. A szabadon választottakról sajnos le lehet így csúszni, de érdemes nézni egész tantárgyfelvételi időszakban, mert általában van, aki leadja, sokan csinálják, hogy felkapkodnak vagy 50 kivsit is szimpatikus tárgyat, kihasználva a lehetőséget, hogy fel tudják venni, aztán szelektálnak, információkat kérnek róluk felsőbbévesektől, hogy a legszimpatikusabb néhány maradjon.

2017. aug. 30. 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
A Neptun egyáltalán nem sz., az itt felsorolt hibák mind az adminisztratív személyek hibái, egyszerűen rosszul állították be a tárgyakat.
2017. aug. 30. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!