Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy erhetnek el tobb pontot...

Hogy erhetnek el tobb pontot felvetelin?

Figyelt kérdés

5-os tanulo vagyok, de csinaltam ugy 10 tesztet már gyakorlaskent es csak 30 pontot ertem el mindegyiknel es nem javul az atlagom.

En egy eros gimnaziumba szeretnek menni de szerintem ez keves ahhoz.

Bocs a helyesirasi hibak miatt telefonrol irok.

Ja es ha lehet akkor csak ertelmes valaszokat kernek.

2017. aug. 29. 10:45
 1/4 2*Sü ***** válasza:
100%

> Ja es ha lehet akkor csak ertelmes valaszokat kernek.

Tessék: Értelmes. :-)

Nem tudom ezeknek a teszteknek mennyi a maximuma, lévén túl régen jelentkeztem középiskolába. Nyilván a tesztek sorozatos kitöltésétől nem leszel okosabb. Meg kell nézni, hogy melyik válaszokat rontottad, ronthattad el, le kell porolni a tankönyvet és átismételni azt a részt, hogy mit felejtettél el, mi az, aminek a megértése elmaradt.

> En egy eros gimnaziumba szeretnek menni de szerintem ez keves ahhoz.

Az erős gimnáziumban az elvárások is „erősebbek”. Egy közepes gimnáziumból sincs kisebb esélyed továbbtanulni.

> Bocs a helyesirasi hibak miatt telefonrol irok.

(Offtopic: Ez nem igazán jó érv. Telefonnal is lehet ékezetesen, vesszőket használva írni. Ha szokásoddá válik, akkor nem sokkal lassabb, mint így. 1→1 kommunikációban ezek elnézhetőbbek, de 1→n kommunikációban a te felelősséged, és jelen esetben a te érdeked, hogy valaki ne ellapozzon a kérdésről, mert nem akarja kibogarászni a szavaidat, hanem könnyen elolvassa. Bár az ékezetmentességtől, és néhány hiányzó vesszőtől eltekintve nem nagyon láttam helyesírási hibát.)

2017. aug. 29. 11:01
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, egyébként 50 pont a maximum
2017. aug. 29. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Még fejlődhetsz, főleg, ha objektív tantárgyi dolgokat rontasz el, de azt is figyelembe kell venned, hogy a tesztek nagyrészt kompetenciaalapúak; jó, ha ötös tanuló vagy, de ezek szerint vagy az alaptudásod hiányos, vagy a képességeid nem kiemelkedőek. Gyakorlással és ismétléssel, illetve a jó jegyekkel és egy jó szóbelivel ezeket kompenzálhatod, de azt is el kell fogadni, ha esetleg nem egy erős gimnáziumba mész; ez még nem jelent halálos ítéletet a jövődre nézve, sőt, optimális lehet.
2017. aug. 29. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Pontosabban 100 a maximum. 50 magyar, 50 matek.

Ha nagyon izgulsz, azzal sok pontot veszíthetsz, próbálj nyugodt maradni. Ha egy feladat nem megy, ne pazarold rá az időt, menj a következőre. Ha marad időd, akkor késöbb vissza mehetsz ahhoz.

2018. jan. 19. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!