Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tantárgy felvétel neptunban...

Karcsizoli kérdése:

Tantárgy felvétel neptunban segitenétek? Stb

Figyelt kérdés
Önköltséges szakra fogok járni. az első részletete szeptember 3.-ig kell befizetni. Az lehetséges hogy nem tudom felvenni a tantárgyaimat mertt még nem fizettem?

#egyetem #tantárgyfelvétel #neptun. főiskola
2017. aug. 28. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggésben a két dolog. Anélkül, hogy kifizetted volna az önköltséget, fel kell tudnod venni tárgyakat, amennyiben tárgyfelvételi időszak van.
2017. aug. 28. 12:21
 2/4 Vodafonelive ***** válasza:
Neptunon az utolsó fülön beiratkoztál/bejelentkeztél aktív státuszra? Néha ez is gondot jelenthet.
2017. aug. 28. 12:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Hiába próbálok bejelentkezni/beiratkozni a neptunon keresztül nem engedi ezért is gondoltam erre h talán ez lehet a probléma.
2017. aug. 29. 08:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor hasznos lenne megírni, hogy melyik egyetemről van szó, mert nálunk (BCE) például valóban nem vehetsz fel úgy tárgyakat ha be nem fizetett tételed van az egyetem felé.
2017. aug. 29. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!