Hány OKJ végezhető ingyenesen? (További lent olvasható)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elvégeztem egy gyakorló ápolói okj-t (2év), majd hogy ápoló lehessek el kellett végeznem +1 évet. (Államilag finanszírozott formában történt)
Két bizonyítványt kaptam: gyakorló ápoló és ápoló. Viszont az ápolói bizonyítványban aláhúzott részben ez szerepel: ,,szakképesítés-ráépülés''
2 okj-t lehet ingyenesen elvégezni, azt tudom.
Szerintetek ez hány okj-nak számít? Ahol elvégeztem ezt a szakmát, azt mondták hogy 1-nek számít. Jelentkeztem egy új képzésre, ahol azt mondták utána kérdeznek mert nem tudják ez hogy működik, de szeretném most megtudni, hátha valaki jártas ilyen témában.
Köszönöm!
2017. aug. 26. 17:40
1/6 anonim válasza:
Egynek számít. Nekem gyakorló kozmetikus + kozmetikus ráépülés okj-m van, idén csinálom a gyakorló ápoló + ápoló ráépülést, ingyenesen iskolarendszerben. Viszont a másodikat már csak estin végezheted.
2/6 A kérdező kommentje:
Kösözönöm a segítséget, megnyugodtam! :)
2017. aug. 27. 17:39
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, megnyugodtam! :)
2017. aug. 27. 17:39
6/6 A kérdező kommentje:
gyakorló ápolót Minervába, az ápolót pedi a raoul wallenbergbe. igen nappalis voltam.
2018. aug. 31. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!