Mit kezdjek magammal, hogyha egészségügyi okból halasztanom kell az egyetemet?
Előre is jobbulást!
És ahogy előző is írja, én a helyedben valamilyen nyelvet tanulnék.
1. Passziváltass 1/2 félévet ha tudsz és akkor jövő februárban/januárban kezd el.
2. Ha nem lehet rögtön passzívval kezdeni, akkor felvételizz jövőre és kezd el akkor.
Közben ahogy írták, tanulj nyelvet ha még nincs nyelvvizsgád, vagy kezdj el egy másikat tanulni.
Köszönöm a válaszokat!
Angol és német nyelvvizsgám van, bár mindig is érdekelt a francia nyelv. :)
Mindenképpen beiratkoznék, mert eléggé zokon esne, ha nekünk kellene kifizetni a műtéti, vizsgálati, kezelési költségeket.
Utánajártam, orvosi papírral mindenképpen elfogadják, hogy passzív félévvel kezdjek, viszont sajnos nem lehet csak 1 félévet passziváltatni, 1 teljes évet kell... :/
Az emelt kémiából és bioszból kiindulva arra tippelek, orvosira, fogorvosira, állatorvosira vagy gyógyszerészetre nyertél felvételt. Gratulálok hozzá, és mielőbbi jobbulást! :)
Ha érdekel a francia nyelv, szerintem belevághatsz, pláne ha ennyit kell majd feküdnöd. Emellett olvass jó könyveket, nézz filmeket, ha nagyon érdekel az egyetemi anyag, szerezd be a tankönyveket, és lapozgasd azokat is (de egyedól tanulni nem kell, hiszen ráérsz azzal akkor jövőre.) És koncentrálj a felépülésre! :)
Nem tudom, miért lehet csak egy évet, a tanulmányi osztály ezt mondta.
Igen, orvosira vettek fel:) Köszönöm szépen!:)
A tankönyves készletet tervezem feltölteni, köszönöm a tanácsokat!:D A francia nyelvet is megpróbálom, ha lesz rá lehetőségem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!