Kötött felhasználású diákhitel igémylés után mi a teendőm?
Ha aláírtad a papírokat nincs más dolgod. A kérvényt passzolom, de én is diákhitelből fizetem a tandíjat, csak a papírt kellett személyesen elintézni és utána nem volt vele más dolgom.
Ami nekem fura volt és nagyon paráztam, hogy a tandíjt a fizetősöknek 4. hétig kellett fizetni, míg nekem a neptunba ott volt, hogy a diákhitelből kerül kifizetésre, de valamikor a szemeszter 7-8. szorgalmi hetén fizette csak a diákhitel központ. Addig attól féltem, hogy valami papírt mégse intéztem el és azért nem váltott át a státusz hetekig. Csak gondoltam leírom, mielőtt téged is beparáztatnak ezzel. :)
Köszi. Akkor csak aláírom és ennyi? A neptunban semmit nem kell hogy csináljak? Nem kell veállítani hogy DHból fizetem vagy ilyenek??
Eddig àllamin voltam csak nem tudom hogy megy ez :(
Be kell írnod a szerződésszámot a kiírt tételhez. A plusz jelre kattintva ott lesz, hogy DH2 és ott kell megadnod.
Ennyi a teendőd.
Az utalás október közepén fog megvalósulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!