Pécsett melyik kollegiumot ajánljátok?
A szántó es a Szalay kollégium között választhatok. Melyiket valasztanátok?
Milyen haromy agyas szobaban lakni? (Jogra fogok jarni ugy h tudom h helyileg kozelebb van a szalay koli, de lehet h sok lenne ket emberrel lakni. Szerintetek?)
Én Szántós voltam előző évben is, most is az leszek. Jól felszerelt, igényes, modern kollégium (szerintem). Megjelölésnél elsődleges volt nálam a szoba-/blokktársak száma.... a szobák, illetve a blokkok kényelmesek, nincs zsúfoltság.
Szalay koliról csak képeket láttam, de azok alapján igencsak rossz benyomásom lett. Ott sokallom az 1 szoba - 3 ember elosztást... Felszereltségét tekintve érdemi választ nem tudok adni, ami a Szántóban adott: tanuláshoz asztali lámpa és/vagy olvasólámpa (kérni kell), hűtő 4 személynek több mint elég, van fagyasztó rész is (ami pl. a Jakabhegyi koleszban nincs...), zuhany, mosdó, WC normál, semmi kivetnivaló nincs bennük.
Helyi járat van, a buszmegálló a kollégiumi bejárattól!!! max 3-4 percre van (érkezés és indulás tekintetében is). Reggel 5-7 percenként mennek buszok munkanapokon, de van, hogy 1-1 perces menetidő különbség van.
Remélem tudtam segíteni valamelyest a döntésedben, ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan (akár privátban is!). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!