Munkaügyis tanfolyam előtti tesztírás miről szól, vagy milyen jellegű?
Figyelt kérdés
sosem csináltam még ilyen képzést és most bevállaltam egy elvileg két hónaposat egy hete munkaügyin keresztül, ma nemrég rámtelefonáltak hogy holnap menjek be "teszt írásra" ezt hogy kell elképzelni milyen jellegű ez vagy miért van rá szükség?2017. aug. 23. 15:18
1/3 anonim válasza:
Azért van rá szükség, mert nem csak te jelentkeztél, hanem egy csomóan. Így próbálják kiszűrni az értelmesebbeket. A tartalma:
-írásban számolási műveletek elvégzése
-egyszerű matekfeladatok (mennyi kerítés kell ha az udvar egyik oldala 5 méter, a másik másfélszer annyi)
-alap intelligencia-teszt feladatok
-esetleg 1-2 kérdés a képzéssel kapcsolatban, de olyan, amit a laikus is meg tud válaszolni
2/3 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem volt benne matematikai feladat de köszi a választ
2017. aug. 24. 12:05
3/3 A kérdező kommentje:
és az összes kérdés a képzéssel kapcsolatban alapvető szakmai volt ezt kihagytam
2017. aug. 24. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!