BME-GTK kollégiummi felvétellel kapcsolatos kérdés! Kb. hány ponttól vesznek fel?
Első félévben elég, de később nem biztos, hogy elég lesz, úgyhogy tanulnod kell.
Miért ide jelentkeztél? A BME GTK-ról elmenekült 40 oktató, meg a dékánt is kitette a rektor. Most azért visszafoglalkoztatják a 40 oktatót, de csak 1 évig vagy egy kicsit tovább.
Szerintem nem jó helyre mentél, a kolesz se lesz biztos a második vagy 3. félévtől.
"Miért ide jelentkeztél? A BME GTK-ról elmenekült 40 oktató, meg a dékánt is kitette a rektor. Most azért visszafoglalkoztatják a 40 oktatót, de csak 1 évig vagy egy kicsit tovább."
És szerinted látta előre a jövőt, amikor februárban beadta a jelentkezést? -.-"
"másrészt meg van sorrendmódosítás is, ha megjelölte máshol is azt a szakot."
Aha, július 12-ig. A hír pedig, hogy 40 oktató lelép, augusztus 2-án látott napvilágot. Gondolkozz már egy kicsit. Nem a BME-t védem, mert ha közgáz, akkor tényleg vannak nála jobbak, de annak amit te írtál, semmi értelme nem volt
És tudom, hogy volt gáz, miszerint az ELTE-hez megy a GTK, de még tavasszal eldőlt, hogy marad a kar a helyén
#4: Az első része jogos, igazad van. De azt továbbra is tartom hogy elég nagy gáz van a BME-GTK körül.
Mindegy, elkanyarodtunk eléggé a kérdés eredeti témájától.:)
A BME jó egyetem mert vannak jó karok ott, de a GTK sajnos nem tartozik e karok közé, most meg már végképp nem. De majd rájössz.
Gazdasági-üzleti képzésben vannak ennél jobb helyek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!