Hogyha felvettek SZTE-re, hova kell feltölteni a NEK-es adatlapomat?
Sziasztok!
A SZTE honlapján azt írják, hogy a Moduloban töltsek ki egy "diákigazolvány igénylés" űrlapot, HSZI-n pedig, hogy a Neptunban az Ügyintézés menüpont alatt.
Nos, én se a Neptunban, se a Moduloban nem találtam meg, hogy hova, hogyan kéne feltöltenem a NEK-es adatlapomat.
Valaki tudja esetleg, vagy nektek sikerült?
Nem a NEK-es adatlapodat kell feltölteni, hanem csak a NEK azonosítódat! (az a szám, ami a lapon rajta van)
1. Neptunba belépsz
2. Ügyintézés/Diákigazolvány
3. Új igénylése
Előjön egy kis ablak, oda beírod a NEK azonosítót leokézod és már igényelve is lesz
Az első válaszoló válaszát ne is vedd figyelembe. Teljes mértékben hibás.
A NEK adatlapod a beiratkozás után fogod tudni feltölteni a MODULOBA, így a feltöltés helyét addig hiába is keresed, nem fogod megtalálni..:)
Rendben, köszönöm.
Tehát, elsején elmegyek beiratkozni (moduloban foglalt időpont), majd azután hazajövök és feltöltöm? :D
5.
Ha sikerül kapcsolatba lépned velük, leírod ide is mit mondtak? :D
Egyébként igen, ezek szerint rosszul van fogalmazva a honlapon, mert én is átböngésztem a Modulot legalább háromszor, de semmit nem találtam.
5. vagyok
Felhívtam a HSZI-t, azt mondták, valóban a beiratkozás után lesz elérhető a modulóban a diákigazolvány igénylés. Egyben kértem is az ügyintézőt, hogy javítsák a honlapon, azt mondta, ők már szóltak emiatt, de nem rajtuk múlik (gondolom, akkor sok ilyen hívást kaptak már).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!