Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kilencedikes gimisnek ezek...

Kilencedikes gimisnek ezek jók sulira?

Figyelt kérdés

-kockás füzet:8

-sima füzet:4

-vonalas füzet:15

-szótár:4

-tolltartó 

-rotring:3

-4 fekete toll

-4 piros toll

-10 kék toll

-2 négy színű toll

-1 csomag radír 

-6 doboz rotringhegy 

-3 hibajavító 

-könyvekre címke

-post it

-mappák 

-órarend 

-színes ceruzák 

-körző 

-jegyzettömb 

-alkoholos filc 

-2-3 grafit 

-könyv csomagoláshoz átlátszó fólia 

-ellenőrző borító 

-3 szövegkiemelő 

-vonalzók 

-hegyező 

-jegyzetfüzet 

-egy jó számológép 

-határidőnapló

-táska

Kimaradhatott valami? Vagy ez sok? :D

2017. aug. 11. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hű, te aztán bevásároltál. :D Én egy tollal meg a füzetekkel áthúztam ezt a gimis évet. :D Amúgy ne izgulj, persze hogy jók. :)
2017. aug. 11. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Rotring fölösleges, mert ceruzával nem engednek írni. Vagy ha engednek is, utána át kell írnod KÉK tollal. Piros tollat szintúgy nem engednek, mert azzal a tanár javít. Hibajavító szintúgy, zárójelezni kell és áthúzni. Határidőnapló? Beleírod a füzetedbe mikor lesz dolgozat, vagy van-e a házi úgy abba fogsz tanulni.

Fontos spirálfüzet (sima, vonalas, kockás) és színes ceruzák rajzra és toll és ennyi.

Könyvekre címke fölösleges, mert úgy is azt veszed elő, ami kell órára, utána visszarakod óra után.

2017. aug. 11. 12:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké, akkor ezek nem kellenek. Viszont nekem tavaly is muszáj volt leckefüzetet használni, mert magamtól ki nem nyitnám a füzetet, így meg egyszerűbb volt. És azért gondoltam a határidőnaplóra, mert az talán kevésbé lenne égő jövőre
2017. aug. 11. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezzel egész gimi alatt elleszel. A rotringot tudod használni pl munkafüzetekben, hibajavítót és színes tollat pedig jegyzeteléshez
2017. aug. 11. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem pont jo. En a kiemeloket keveslem. Mondjuk en imadom kihuzogatni a dolgokat ezert 1 kiemelo= 1 honap...nekem abbol tobb kell.

Ahogy az egyik valaszolo irta, spiralfuzet felesleges, csak nehezebb szetszakad es meg irni se tudsz bele rendesen. Amugy a lecke fuzettel sincs semmi baj...senkit nem fog erdekelni hogy felirod e a lecket vagy nem vagy hogy egy sima fuzetbe vagy lovacskasba vagy egy bazi nehez nagy hataridonaploba.

Esetleg szines filcek meg zsirkretak rajz orara de azt majd ev elejen megtudod hogy mit ker a tanar mert az sulinkent valtozo.

Meg még hangjegy fuzet enekre. Ellenorzo borito felesleges, nem lesz ellenorzod, enaplo van.

Meg még írólap akkor ha a tanar ropdogat irat. A legtobb tanar keri is hogy mindig legyen nalad hogy ne a fuzetet kelljen szettepni. Mosg hirtelen ennyi jutott eszembe. Plusz ugye a tesicucc.

De szerintem jo a listad, remelem segithettem.

Egy 8 osztalyos gimnaziumba jaro lany😘😘

2017. aug. 12. 15:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi😊
2017. aug. 12. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!