Velemenyetekre lennek kivancsi. A kerdesem hogy szerintetek mikor lenne szerencses elkezdenem a kreszt?
Figyelt kérdés
Szeretnek jogsit es azon gondolkodom hogy mikor lenne tanacsos elkezdenem
Jelengleg 16 vagyok.Szeptemberbe leszek 16 és fel.
Pontosan mikor lehet elkezdeni? 17eves korttol lehet vezetni?
2017. aug. 9. 17:11
1/4 A kérdező kommentje:
B kategorias jogostivanyt
2017. aug. 9. 17:11
2/4 anonim válasza:
Hello
17 éves korodtól érdemes mert csak 17 kortól kezdhetsz tanulni vezetni.
Meg mivel suliba jársz gondlom így hát akkor kezd el a vezetés ha suli rovására nem megy én ez amit még 2 éve áprilisba kezdtem el a jogsit, hogy ne menyem a suli rovására.
3/4 anonim válasza:
Ez így nem teljesen igaz. Amint betöltöd a 17-et, már forgalmi vizsgát tehetsz, azaz elvileg néhány nappal a születésnapod után már a kezedben lehet a jogsid. A KRESZ vizsgát 3 hónappal a születésnapod előtt teheted le, utána mehet a gyakorlati oktatás. Szerintem válassz egy autósiskolát és velük beszéld meg. Nem mindegy pl., hogy mikor indul tanfolyam.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat!
2017. aug. 12. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!