Fősulisok, mennyit kell tanulnotok egy vizsgára? Csak nekem fog irdatlan nehezen az agyam? Talán nem is nekem való ez?
Elsején államvizsgázok, és nagyon el vagyok keseredve. Napi min.5 óra tanulás és pár nap múlva csak foszlányokra emlékszem. Egyébként kitűnően tanultam, de most ez az államvizsga, az a sok anyag úgy érzem kifog rajtam. :( Vettem memoplus tablettát, először olyan volt mintha segítene, de most már azt sem érzem. Attól tartok, hogy most fogok elbukni. Lenne még két év mesterképzés is utána, de nagyon vacilálok, hogy nem fogom bírni. Valami ötlet, hogy mivel bírhatnám az agyamra jobb koncentrációra? Olvasom, olvasom és mindig máshova kalandozik..
39/nő
Eg-egy vizsgára olyan 15-20 órát tanultam, államvizsgára három hónapot szántam, napi 8 óra tanulással.
Engem a koffein tabletta mentett meg, és a tanulások között háromóránként beiktatott fél órás futás-5 perc zuhanyzás kombó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!