Moduloban az adategyeztető űrlapnál a korábbi tanulmányok rész miért nem szerkeszthető?
Első kérdésre a választ nem tudom.
Viszont azért nem tudod egyenesen a honlapról elkezdeni, mert már korábban egyszer elkezdted kitölteni, automatikusan piszkozatként mentődik és egyszerre csak egy piszkozat lehet az adatlapból.
Tanulmányi adatok
A blokkban szereplő, tanulmányokra vonatkozó tartalom az ETR-ből automatikusan letöltődik. Szerkeszteni,
javítani ezeken nem lehet, mivel ezek a mezők szürke színű háttérrel rendelkeznek.
Úgy egyébként olvasni tudsz?
2. Valaszolo: nem tudtam csatolni a bizonyitvanyt ezert nem fogadta el a rendszer mikor be akartam adni :) te tudsz olvasni?
3.: Igen vegul en is igy oldottam meg, koszi!
"akkor nem akarjuk zaklatni a HSZI-t, mert van elég gondjuk nélkülünk is" - Ez aranyos:D Nem bántásból mondom (tényleg nem), de ez túl naív hozzáállás (valószínűleg ez változni fog a félévek előrehaladtával).
Nekik pontosan ez a dolguk, hogy ilyennel "zaklassák" őket, ezért kapják a fizetésüket, még a nevében is benne van (Hallgatói Szolgáltató Iroda).
A kerülőutak alatt pl. erre gondoltam: "Én úgy oldottam meg, hogy hozzáadtam egy újat, és beírtam mindent ugyanúgy, ahogy a nem szerkeszthető részben volt, plusz csatoltam, amit kellett.". Ez egy felesleges kör volt. Sokan panaszkodnak, hogy pl. a helyzetfelmérő adatlapot beadták, de hibásan és lecsúsztak a határidőről. Az ilyenek elkerülése végett felesleges az időt húzni innen-onnan kapott információkkal vagy egyénileg kitalált "megoldásokkal". Nyugodtan kérdezzétek őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!