Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Moduloban az adategyeztető...

H Mirjam kérdése:

Moduloban az adategyeztető űrlapnál a korábbi tanulmányok rész miért nem szerkeszthető?

Figyelt kérdés
Most fogom kezdeni szeptemberben az egyetemet (SZTE), és amikor próbálom kitölteni az űrlapot, a korábbi tanulmányok részt nem tudom szerkeszteni, viszont ha be akarom adni, akkor kiírja, hogy kötelező igazolni a középiskolai végzettséget. Mit tudok tenni, másnál is van ilyen probléma? (Ja és még a másik dolog, hogy egyenesen a honlapról nem tudom elkezdeni kitölteni, hanem a piszkozatokból kell megnyitnom.)

2017. aug. 6. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Első kérdésre a választ nem tudom.

Viszont azért nem tudod egyenesen a honlapról elkezdeni, mert már korábban egyszer elkezdted kitölteni, automatikusan piszkozatként mentődik és egyszerre csak egy piszkozat lehet az adatlapból.

2017. aug. 6. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Tanulmányi adatok

A blokkban szereplő, tanulmányokra vonatkozó tartalom az ETR-ből automatikusan letöltődik. Szerkeszteni,

javítani ezeken nem lehet, mivel ezek a mezők szürke színű háttérrel rendelkeznek.

Úgy egyébként olvasni tudsz?

2017. aug. 6. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Én úgy oldottam meg, hogy hozzáadtam egy újat, és beírtam mindent ugyanúgy, ahogy a nem szerkeszthető részben volt, plusz csatoltam, amit kellett. Így elfogadta a rendszer, aztán legfeljebb visszaküldik javításra...
2017. aug. 6. 18:55
 4/9 A kérdező kommentje:

2. Valaszolo: nem tudtam csatolni a bizonyitvanyt ezert nem fogadta el a rendszer mikor be akartam adni :) te tudsz olvasni?

3.: Igen vegul en is igy oldottam meg, koszi!

2017. aug. 6. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Vissza is küldték, ahogy mondtam. Király :D Nem tudom, mégis mit várnak, hová töltsem fel...
2017. aug. 11. 08:08
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 Legyetek egy kicsit talpraesettebbek. Ne kerülő utakat próbáljatok meg keresni, nyugodtan hívjátok fel az EHÖK-öt vagy írjatok nekik e-mailt stb (nekem még facebook üzenetben is szoktak válaszolni). Az egyetemen kb minden így működik, ez a saját érdeketek.
2017. aug. 11. 10:46
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Nem arról van szó, hogy kerülőutakon akarunk "járni", csak ha van rá lehetőség, hogy megtaláljuk máshol a választ, akkor nem akarjuk zaklatni a HSZI-t, mert van elég gondjuk nélkülünk is. Persze ha végképp nincs meg a megoldás, akkor felhívjuk őket.
2017. aug. 14. 13:59
 8/9 anonim ***** válasza:

"akkor nem akarjuk zaklatni a HSZI-t, mert van elég gondjuk nélkülünk is" - Ez aranyos:D Nem bántásból mondom (tényleg nem), de ez túl naív hozzáállás (valószínűleg ez változni fog a félévek előrehaladtával).

Nekik pontosan ez a dolguk, hogy ilyennel "zaklassák" őket, ezért kapják a fizetésüket, még a nevében is benne van (Hallgatói Szolgáltató Iroda).

A kerülőutak alatt pl. erre gondoltam: "Én úgy oldottam meg, hogy hozzáadtam egy újat, és beírtam mindent ugyanúgy, ahogy a nem szerkeszthető részben volt, plusz csatoltam, amit kellett.". Ez egy felesleges kör volt. Sokan panaszkodnak, hogy pl. a helyzetfelmérő adatlapot beadták, de hibásan és lecsúsztak a határidőről. Az ilyenek elkerülése végett felesleges az időt húzni innen-onnan kapott információkkal vagy egyénileg kitalált "megoldásokkal". Nyugodtan kérdezzétek őket.

2017. aug. 15. 18:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, én úgy csináltam meg, ahogyan a 3. válaszoló, nekem mégis elfogadták.
2017. aug. 17. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!