Egy rendőrsuliba (középsüli) keményebben tanítják a tesit mint pl. egy infós suliba?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit furán fogalmaztam szóval leírom részletesebben:
Tegyük fel én elakarok menni tanulni ügyvédnek(még mindig középsuliról van szó) de ott nem annyira erőltetik a testnevelést mint pl. egy rendőr suliba? Pl. kötélmászás meg ilyenek.
2017. aug. 5. 18:08
1/4 anonim válasza:
Hát eléggé valószínű, hogy igen, nagyobb hangsúlyt fektetnek rá. Mint ahogy egy infós suliba is a magasabb óraszám mellett valamennyivel mélyebb ismeretekre lehet szert tenni informatikából.
2/4 A kérdező kommentje:
De akkor nem lesznek ilyen kötélmászás meg ilyen cuccok? Mert nem vagyok valami izomagy..
2017. aug. 5. 21:31
3/4 gyula1971 válasza:
Hát emelt óraszámban lesz a tesi.
Jól tennéd,ha már most járnál konditerembe heti 3-szor, és esténként heti 2 szer futni.
4/4 anonim válasza:
Kondi teremmel a seggét kitörölhető. Saját testsúllyal kell jó lenned (fekvőtámasz, húzódzkodás, futás, guggolás, kötélmászás, felülés, ezeket kérik)
Keményebb és komolyabban osztályozzák.
Más suliban lefutod a 3 km-t és már kapsz egy 3-ast akár milyen lassú is volt.
Itt meg ha 14 perctől több idő alatt futod 1-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!