Honnan tudom milyen tárgyakat kell felvennem?
Kell választanod egy előadást (ebből általában 1 van) és egy tetszőleges gyakorlatot, ami neked megfelelő időben van, majd mented. Így szépen sorban megcsinálod az összes tárgyat.
Érdemes azokkal a tárgyakkal kezdeni, amikből csak előadás van, tehát nem mozgathatóak, majd azokat a tárgyakat, amiből kevés gyakorlati időpont van meghirdetve, majd amiből a legtöbb variációs lehetőség van.
Mármint egy adott kurzusból az előadás idejére is van hirdetve egy gyakorlati időpont? Vagy benéztek valamit az időpontok összeszervezésénél vagy csak simán nem érdekli őket, hogy ki jár előadásra.
De úgy általánosságban az óraütközés egy létező dolog (nekem volt, hogy 3 kurzusom egy az egyben ütötte egymást, ettől függetlenül megcsináltam mind a hármat).
Erre lehet magyarázat, hogy előadás és gyakorlat felváltva van hetente, mert azt nem tudtuk meg, hogy hány kredites tárgy és mennyi és milyen óra tartozik hozzá egy héten
Személyes példa:
Épületvillamosságtan
Előadás: Hétfő 14-16
Gyakorlat: Hétfő 14-16
Heti óraszám 1 ea/1gyak
Ez annyit jelent, hogy egyik héten előadás van, másikon gyakorlat, csak tömbösítve mindkettő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!