Nem akarom, hogy vége legyen a nyári szünetnek, mit tegyek?
Jó,tudom, hogy tiszta óvodás dolog ez az egész, de még sose akartam ennyire, hogy ne kezdődjön a suli. 8.-os leszek, és nagyon félek a felvételitől meg a tantárgyaktól. De leginkább attól, hogy megint kikészülök lelkileg. Ugyanúgy, mint idén volt. Kérem, valaki segítsen, nyugtasson meg vagy bármi. Csak ne szóljatok be, légyszi :C
Pedig jó tanuló vagyok, normálisan tanulok ahogy az elvan várva. Akár mèg éjfélkor is az asztal felett ülök, ha megkell valamit tanulni. Nem a lustaságról van szó, hanem csak szimplán nagyon jó érzés a SZABADSÁG
Én mindig vártam a sulit, mert a nyarat végig kellett dolgoznom a szőlőben, krumpliban. Úgy képzeld, hogy reggel 8-tól este 8-ig, fél órás ebédszünettel, vasárnap kivételével minden nap. Kb. 10 éves koromtól.
Ezt nem rosszból írom, csak gondolj bele, hogy vannak a te helyzetednél sok rosszabb szituk. Nekem az ilyen nyarak után felüdülés és kikapcsolódás volt a suli.
Ha jól tudom, nekünk is lesz viszga, de attól már kevèsbè félek, mint a felvételitől. Igen, nekem is év vége felé lesz pokol a suli.. 🤐 De köszönöm, hogy bíztatsz, ez jól esik 😊
Utolsó: Az bizony tènyleg fárasztó lehetett 😔 Hát akkor a te esetedben tényleg felüdülés lehetett az iskola 😄
A suliban csak kb. 2-ig kell bent ülni, és addig is csak hallgatni a tanárt. Ha valaki bánt téged lelkileg, akkor maximum a saját lelki nyomora miatt teszi.
Később munkahelyen, minimum napi 8-10 órát bent lenni, és aktívan tenni kell. Nem elég keményen megtanulni a munkával kapcsolatos dolgokat, gürizni kell a napi feladatokkal, új dolgokon agyalni, hogy elégedett legyen a főnök.
A kollégák kicsinálnak lelkileg. És nem csak szórakozásból, mint a suliban, hanem pl. azért mert ha kikészülsz, és rosszul tejlesítesz, akkor mondjuk ő többet kap év végén a bónuszkeretből. Vagy kell egy ismerősének a helyed. És egyszerűbb neki téged kicsinálni, és aztán segítőkészen már ajánlani valakit. Stb. stb. A munka világa kihozza az aljas állatot az emberből. A suli az csak homokozó.
Ja és a napi szexuális zaklatásról még nem is beszéltünk.
Remélem meghoztam a kedved a sulihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!