Gólyatábor, megéri?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Felvettek az Eltére. A gólyatárbor a nagy dilemmám.Kicsit idősebb is vagyok,mint az idén érettségizők,visszahúzódó,érzékeny stb. Még életemben bulizni se voltam. A neten mindenhol azt olvasom,hogy a gólyatáborokban köttetnek az életre szóló barátságok,legnagyobb kaland ebben a korban,örök emlékek,soha vissza nem térő alkalom,ott senki nem lesz egyedül. Ez tényleg igaz? Félek a megaláztatástól meg attól,hogy csalódni fogok.Tudom,az ilyen negatív hozzáállás majd bevonzza a rossz élményt. Kérlek írjátok meg,hogy ti hogyan éltétek meg az ilyen típusú rendezvényeket,mit tapasztaltatok.

Köszi!

2017. aug. 4. 16:28
 1/5 anonim válasza:
40%

Szia. Szerintem menj el, nagyon megéri. Tele van prgramokkal.. meg ismersz másokat. Nagyon jó dolog. Menj csak el nem hinnem hogy megbánod😇

Jó szórakozást!

2017. aug. 4. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Szia, majd mesélj, hogy elmentél-e, és ha igen, milyen volt? Én jövőre fogok felvételizni, és bár eddig nem akartam menni, most felmerült bennem, hogy lehet hogy kéne. :( Én is olyan vagyok mint te, még én is idősebb vagyok kissé, mint az évfolyamom. Kiváncsi vagyok a tapasztalataidra, majd írj, ha tudsz. :)
2017. aug. 4. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszahúzódó, és érzékeny vagy, én azt mondom szerintem ne menj. Ezek a tulajdonságok miatt lehet nem neked valók a bulik, sem pedig a csoportos tevékenységek, és ha érzékeny vagy, könyen zokon veheted még a jószándékú apróbb szivatásokat is.
2017. aug. 4. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Ha anyagilag megengedheted magadnak (különösebb nehézség nélkül), akkor szerintem még visszahúzódóként is megéri elmenni. Rengeteg embert tudsz megismerni és utána csak rajtatok múlik, hogy kivel mennyire tartjátok a kapcsolatot. Jó érzés úgy beülni egy órára, hogy van 1-2 ismerős arc, akik mellé le tudsz ülni. A gólyatáborban is akadnak emberek, akik nem isszák le magukat és nem is kötelező.

Másrészről nincs a homlokodra írva a korod. Nem csak idén érettségizők felvételiznek. Például amikor én voltam gólya, akkor nálam 6 évvel idősebb srác is volt a csapatunkban. A tesómék gólyatáborában egy 40 éves fazon is volt - és totál el volt mindenkivel.

Egy jó buli és ennyi, semmi több.

2017. aug. 4. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:
83%

De lepontoztok emberek én se vagyok a szociàlis élet központja de fejlődni szeretnék és ezért fogok elmenni a tàborba..Ha nem jön össze kit érdekel?Jobb mint ha meg se próbàlnàm..

A kedvenc mondatom ide:

Ha kimész a pàlyàra veszthetsz de ha nem mész ki a pàlyàra màr is vesztettél:)

2017. aug. 4. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!