Gólyatábor, megéri?
Sziasztok!
Felvettek az Eltére. A gólyatárbor a nagy dilemmám.Kicsit idősebb is vagyok,mint az idén érettségizők,visszahúzódó,érzékeny stb. Még életemben bulizni se voltam. A neten mindenhol azt olvasom,hogy a gólyatáborokban köttetnek az életre szóló barátságok,legnagyobb kaland ebben a korban,örök emlékek,soha vissza nem térő alkalom,ott senki nem lesz egyedül. Ez tényleg igaz? Félek a megaláztatástól meg attól,hogy csalódni fogok.Tudom,az ilyen negatív hozzáállás majd bevonzza a rossz élményt. Kérlek írjátok meg,hogy ti hogyan éltétek meg az ilyen típusú rendezvényeket,mit tapasztaltatok.
Köszi!
Szia. Szerintem menj el, nagyon megéri. Tele van prgramokkal.. meg ismersz másokat. Nagyon jó dolog. Menj csak el nem hinnem hogy megbánod😇
Jó szórakozást!
Ha anyagilag megengedheted magadnak (különösebb nehézség nélkül), akkor szerintem még visszahúzódóként is megéri elmenni. Rengeteg embert tudsz megismerni és utána csak rajtatok múlik, hogy kivel mennyire tartjátok a kapcsolatot. Jó érzés úgy beülni egy órára, hogy van 1-2 ismerős arc, akik mellé le tudsz ülni. A gólyatáborban is akadnak emberek, akik nem isszák le magukat és nem is kötelező.
Másrészről nincs a homlokodra írva a korod. Nem csak idén érettségizők felvételiznek. Például amikor én voltam gólya, akkor nálam 6 évvel idősebb srác is volt a csapatunkban. A tesómék gólyatáborában egy 40 éves fazon is volt - és totál el volt mindenkivel.
Egy jó buli és ennyi, semmi több.
De lepontoztok emberek én se vagyok a szociàlis élet központja de fejlődni szeretnék és ezért fogok elmenni a tàborba..Ha nem jön össze kit érdekel?Jobb mint ha meg se próbàlnàm..
A kedvenc mondatom ide:
Ha kimész a pàlyàra veszthetsz de ha nem mész ki a pàlyàra màr is vesztettél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!