Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jövő hét szerdáig meg kell...

Jövő hét szerdáig meg kell tanulnom 40 tételt. Van valakinek egy jó beosztása, ötlete, hogy hogy tudnám ezt megcsinálni, ilyen jó időben?

Figyelt kérdés
Egy tételt kb 2-3 oldal. De van hosszabb is, ami 6 oldal hosszú. Egy napra hány tételt tervezzek hogy végezzek vele, és még át is tudjam nézni őket. Van olyan tétel amit már tudok, de van olyan is amihez lila gőzőm sincs. AMugy a téma nem nagyon érdekel, de muszáj levizsgáznom belőle. Azért is nehéz ez, mert idáig mindig irásbeli vizsgáim voltak, és ez szóbeli lesz.
2010. máj. 23. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem 90 tételt kell megtanulnom egy hónap alatt, és nekem még ez is sok

nehezen tudom rávenni magam, akár rossz, akár jó idő van, mindig lenne jobb dolgom helyette

én úgy csinálom, hogy először azokat veszem át, amikhez nagyobb kedvem van, meg szívesebben tanulom

szóbeli érettségire készülök, de eddig csak a nyelvi tételeket tanultam, a többire valahogy nem visz rá a lélek

2010. máj. 23. 14:42
 2/6 A kérdező kommentje:
én is vagyok vele. bár nekem ez az utolsó vizsgám ebben a félévben. de nagyon nehéz.
2010. máj. 23. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem 104 tetelt kell megtanulnom jun. 21-ig...
2010. máj. 23. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem 160 tételt kell június 22-ig szóbeli érettségire...

És hát még sajna neki sem kezdtem =(

Egyszerűen nem visz rá a lélek, úgyhogy én is kiváncsi lennék pár hasznos tippre:)

2010. máj. 23. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:
mivel a 104 is viszonylag soknak szamit szerintem az a legjobb, hogyha beosztja az ember. mittomen meg kell nezni,hogy naponta hany tetelt kell megtanulni ahhoz, hogy az idpontig vegezzunk.
2010. máj. 23. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem meg százat kéne jövő hét keddig megtanulnom... XD Asszem ezzel viszem a prímet, bár abból húsz nem annyira vészes. Hát jól be kell osztani az időt :P Főleg ha mellette még egy pályázati anyagot is be kell nyújtania az ember lányának.
2010. máj. 23. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!